Wat is Automatisch schrift?

Dit word ook wel Psychografie of Transformerend schrijven genoemd. Dit is een zeer unieke gave en is Natascha een van de beste psychografisten in de wereld! 

Zij is in staat om zuivere antwoorden, bevestigingen, en helderheid over situaties te schrijven zonder dat zij vooraf weet waar het over gaat.  

Door zich te verbinden met jou, of via een foto, krijgt Natascha terwijl ze schrijft, woorden en zinnen gedicteerd vanuit een hogere energie.

Al honderden mensen zijn ontzettend geholpen met deze brieven en hebben hier kracht, heling, bevestiging, antwoorden, hoop en geloof uit gehaald. 

Bij velen is na het ontvangen van dit schrift hun leven enorm vooruit gegaan. Getransformeerd zelfs. Het schrijven heeft dus een enorme positieve impact op je leven! 

Dit schrift is ook uitermate geschikt om in contact te komen met jouw baby, kind of huisdier welke niet in staat is uit te leggen wat er aan de hand is. 


Automatisch schrift consult, praktijk 

Tijdens dit consult schrijft Natascha in haar praktijk voor jou terwijl je een vraag in gedachten houdt -en als je geen directe vraag hebt dan krijgt zij sowieso belangrijke informatie voor je door op papier. 

Wanneer je tegenover Natascha zit vind een overdracht van helende en transformerende energieën plaats. 

Het kan zijn dat er emoties omhoog komen, je kan koud/warmte/tintelingen voelen of bepaalde beelden in gedachten zien...Er gebeurd altijd wel iets bijzonders! 

Een consult word áltijd als helend en transformerend ervaren.

Je mag een foto meenemen van een familielid, een kind, vriend, dier of overleden persoon. 

Na het schrijven worden de brieven voorgelezen en besproken. Kwartjes zullen gaan vallen! Ook worden er inzichtkaarten gelegd om wat er in de brief staat, te bekrachtigen.

Elke geschreven brief bevat een zeer hoge trilling van energie, liefde, licht en heling. 


Consult 90 minuten  € 127,-
Consult 120 minuten € 147,-

Schrijven op afstand (online)

Wil je graag antwoorden, bevestiging, helderheid maar woon je niet in de buurt of wil je liever online afspreken? Geen probleem! 

Het schrijven kan ook op afstand, via Skype of Zoom bijvoorbeeld. Ook dan zal zelfs door het scherm heen de energie voelbaar zijn! 

Heb je een vraag over een ander persoon, zorg dan dat je een duidelijke foto bij de hand hebt en het liefst toestemming van deze persoon dat Natascha de foto mag lezen.

De geschreven brieven zullen naar je verzonden worden per post. 

Brieven ontvang je binnen 7 dagen. Heb je de brieven  snel nodig, neem dan even contact op. 

Kosten: Online Consult incl. verzenden brieven € 137
* exclusief verzendkosten

Een spoedreading is ook mogelijk, neem hiervoor telefonisch contact op met: 06-47822143 
Hiervoor geldt een spoed tarief!!

Automatisch schrift bij jou thuis of met een groep

Een consult kan ook 1 op 1 bij jou thuis. 
Voor een groep geldt met maximaal 5 personen.

Reiskosten: 0,19 cent per km. 
Binnen 10 km rondom Edam zijn km GRATIS.

Vraag gerust om de prijs, voorwaarden en mogelijkheden.