Channeling & Video's 


Op deze pagina vind je Spirituele gechannelde berichten van nu en van de afgelopen jaren. Deze berichten zijn heel herkenbaar voor vele mensen en Lichtwerkers. Ze geven heling en inzichten die net op het juiste moment lijken te komen. Scrol naar beneden om deze te lezen. 

Via onderstaande link ga je direct naar een Youtube video die onder de aandacht gebracht wordt en welke jou net die informatie kan geven waar je naar opzoek bent. 

Deze video gaat over Narcistisch Misbruik.
 

Wil je geen video meer missen, abonneer je dan op Natascha haar YouTube kanaal! 

De maskers mogen af

Gechanneld op 23-12-2019

 
Voorwoord: Het is een tijd van grote veranderingen en staan we nog maar aan het begin. Laat de tekst maar goed op je inwerken mocht het je aanspreken -en voel wat het met je doet aankomende periode. ...Lees verder door op het kruisje te klikken

Created with Sketch.

 

De verandering die is ingezet zal duidelijker worden in jezelf, in je dagelijks leven en zullen niet altijd even makkelijk zijn voor je. Het is zó makkelijk te zeggen dat het goed komt, dat het nodig is en dat deze verandering alleen maar ten goede zijn voor jou. 

Maar in de praktijk blijft het wel gewoon door bikkelen en is het soms gewoon waardeloos om je zo te voelen en om door (mega) veranderingen heen te moeten en wil je het wel eens uitschreeuwen toch? En ben je er gewoon klaar mee! Nou ik wel hoor…en ja gelukkig gaat het voorbij en komt dat besef inderdaad uiteindelijk dat het allemaal gebeurd omdat het nodig is en kan je daarna weer sterk verder!! 

 

Voor de mensen die hier nu inzitten – STERKTE!! Keep your head up en laat je zelf eens lekker gaan door bijvoorbeeld een potje te janken, of om vanuit je binnenste eens lekker te schreeuwen in de natuur. Ga het niet opkroppen en binnenhouden. Ben je mal…je bent gewoon een mens hoor!!

Oke, hier begint het gechannelde gedeelte:

  

De maskers mogen af

De maskers zijn niet meer nodig

Je hoeft je niet meer te verbergen

Je mag gezien worden...


De tekens zijn er.  

De gevolgen van verdoezelen en verstoppen door die mensen die zich als 'slecht' mogen bestempelen zullen bekend worden. Het kan niet meer ongezien en ongestraft blijven.

 

En ook daarom mag je masker(s) straks af. Je hoeft je niet langer meer groot te houden. Of je te verstoppen, of in de angst te schieten omdat je bang bent dat je het niet gaat redden. Je hoofd niet boven water kan houden.


 Neen, dit stopt! Dit vechten. Dit óverleven, deze manipulatie van ons ras. 

 

We krijgen allemaal dezelfde kansen. 

Dezelfde mogelijkheden, mits je leeft vanuit je hart en wanneer je het juiste doet en gunt voor een ander. 


Het egocentrische tijdperk stopt te bestaan en maakt plaats voor 'a heart of gold'.  Eerzaam ipv hebzucht.

 

Jouw maskers mogen af, lief mens. 

Je hebt hard gestreden.

Misschien wel vanaf je jeugd al moeten overleven, je moeten verstoppen, je moeten beschermen. Tegen je ouder(s), de school of werd je gepest. Tegen de maatschappij omdat je anders bent of denkt. Je partner omdat je alleen maar kon pleasen en je masker opzetten om hem of haar tevreden te stellen. Je werkgever omdat het een klootzak is maar jij je baan niet wil en mag verliezen...


Je masker, lief mens mag écht af! Het is klaar. It's done.

Verstoppen hoeft niet meer.

Je hebt al genoeg gestreden en is het nu hoogste tijd om ál het positieve in je leven toe te laten. 
 
Kijk maar in de spiegel. Wie zie je daar? Is het Hocuspocus? Hoe kan dit, want dit ben jij echt?!?!?!?

(loop maar naar een spiegel en kijk eens goed naar jezelf en voel wat er nu gebeurd met je…)

 

Jawel lief mens. Dit ben jij. Volledig JIJ! 

Zó puur, zó mooi en zó echt.

 

Je masker(s) passen niet meer. Let maar op aankomende tijd. Je zal erachter komen en voelen dat je masker niet meer nodig is en dat je voelt dat het helemaal oké is.

 

Dit zeggen we natuurlijk niet zomaar. Dit gebeurd collectief. Voor diegene die groeien, wakker worden en hun bewustzijn al vergroten. De rest volgt later.

Het zal wat onwennig voelen voor sommige want nu zien we je echt, zoals je bent. Puur! En voelt het wellicht wat kaal en vreemd, Dit gaat voorbij. Dit went zeer snel.

 

Elke verandering gaat gepaard met wat ongemak. Gá er gewoon in mee! Het lost zich vanzelf op.

 

The mascarade has ended!

 

Verlichting is on it’s way!

 

Sta op! 

Gechanneld bericht op 18/8/20 

Sta op! Het is tijd. 
Om niet meer terug te kijken. 
Om niet meer om te kijken en te hopen dat het ooit allemaal nog hetzelfde word of het oude leven terug keert. 
Het komt niet terug. Nooit meer....

Created with Sketch.

Het is tijd om al jouw kennis, al jouw vaardigheden en al jouw fantastische kwaliteiten in te gaan zetten...

Niet voor jezelf, maar voor ons allemaal. 

Elk mens is geboren met kwaliteiten, deze tijd vraagt jou om deze kwaliteiten te gaan omarmen en om jou kwaliteiten écht te gaan benutten en hier jouw verantwoordelijkheid voor te gaan nemen . 

Het doet er niet meer toe wie je bent, waar je vandaan komt, welke opleiding je gedaan hebt, of je rijk of arm bent. 

Dit gaat om wie jij van binnen bent en wat jij met jouw hart en ziel kan, uitstraalt en doet. 

Ben je er klaar voor om uit je rol te stappen. Een rol die je wellicht jaren hebt gespeeld en een rol die jou wellicht al jaren ongelukkig heeft gemaakt? 

Ben jij er klaar voor om uit die neppe wereld te stappen en te gaan doen waarvoor je hier op aarde kwam.  Om te gaan doen, met hart en ziel wat jij behoort te doen. 

Voel je het al een tijdje? Heb je het al door dat jouw oude jasje niet meer past? Hij knelt, zit niet meer lekker...

Dit is niet voor niets...Je moest eruit groeien, je moest ontwaken uit een nachtmerrie om wakker te worden. 

Massaal worden jullie wakker en zullen de mensen die gelijkwaardig zijn aan jouw hart en ziel jou vinden of andersom. 

Meer en meer mensen zullen samenkomen, gaan verenigen en gaan verbinden om de nieuwe wereld vorm te gaan geven. Volg dus je hart en ziel. Volg je gevoel. 

Het is niet te stoppen. Het licht is niet te stoppen. Wij zijn niet te stoppen. Wij zijn duizenden malen sterker dan welke kracht dan ook die ons klein probeert te houden.
 

Het is tijd. 

Sta op, met zn allen. 

Wrijf de slaap uit je ogen. 

Doe je te kleine jas uit en loop met ons mee. 

Volg je hart

Volg je ziel. 

Wij zijn Samen voor Vrijheid en gaan wij dit samen creëren. De nieuwe wereld, zoals hij hoort te zijn. 

Liefdevol, vrijheid en vrede, gezondheid voor iedereen, welvaart voor iedereen, schone lucht, zuiver water, gezond voedsel, gelijkwaardigheid, eenheid, plezier etc...

Sta op! 

 

The Great Awakening is upon us

 Weet dat we nog door een turbulente tijd heen moeten maaarrrrrrr we zijn opweg naar een prachtige, vrije wereld vol Liefde en Licht....

Created with Sketch.

 

Prepare to own your wings soon. Because you will fly, fly away 

Fly to a new destination and fly to the most amazing place you have ever seen. 

Everything will change 

Everything is changing.... 

You are changing and you are feeling this, without a doubt. 

The world is changing rapidly. Every person, touching another person, just by the shoulder or hand will wake up the other and start knowing things, start realizing things, start to understand things which they did not before. 

The GREAT AWAKENING is upon us. And there is nothing possible to stop this. Our entire globe will change. The energy will change, the weather will change, the frequency will change, the sky will change, our food will change, our feelings will change and you know what? It's already happening. 

In a while you will know and feel for the first time in your life how it feels like to be alive. To inhale clean air. To eat clean food. To feel without any fear. Our world is changing. The light is finding all the people it needs to find so they can lid up the entire planet with Love.

There is no turning back ~ we are on the verge of a complete Transformation, worldwide. 


Voel je vrij om te zijn wie je bent. Zegt men... 

Maar hoe kan het dan dat wanneer we dat doen, we toch geacht worden ons "te gedragen" en "normaal te doen".  

Wie zegt jou hoe je je moet gedragen? ....

 

Created with Sketch.


Het begint al als kind, je vader en je moeder (opvoeders), school, consultatiebureau, dokters, de media, je werk, de regering. Ze hebben je op zodanige wijze gevormd dat je alleen nog maar 'Ja en Amen' zegt en bij God niet weet dat het ook anders kan en dat je niet eens door hebt dat er nog een ZELF aanwezig is in jou. 

 

“Dit pad moet je volgen, zo moet je het doen, dit moet je niet doen, daar niet naartoe gaan of dat geloven, doe dit wat wij zeggen want dan….. Dan heb je het goed gedaan in je leven”. YEAH RIGHT!

 

Hoe lang hebben we in deze structuur gezeten zonder het door te hebben of er erg in te hebben. Tot dat moment kwam dat je steeds bewuster werd en je in ene ging afvragen of bepaalde dingen in het leven wel kloppen. Want hoe kan het dat je je in ene niet meer compleet voelt, of niet meer gelukkig voelt terwijl je dat eerst wel was...Dacht je. 

 

Dat je je niet meer kan vinden in je werk, dat je je gevangen voelt en niet meer tegen het kille, het koude kan. Dat machtspelletjes en indoctrinatie van jouw baas, klanten of collega’s die je mega tegen de borst stuiten. Dat je bepaalde vrienden, familieleden of mensen niet meer kan uitstaan omdat ze alleen maar klagen en zich bezig houden met ondingen en onderwerpen waar je niks meer aan hebt? Terwijl je voorheen gewoon meepraatte met hen en het gewoon was voor je...

Wanner je dit herkent, ben je aan het ontwaken, uit een soort droomachtig 'iets'.  Ja, ook wel The Matrix genoemd…heel cliché maar het schijnt te kloppen.


Kijk, om nog even terug te komen op je ouders en leraren enzo... het is ook niet gek dat wij in die Matrix kwamen want omdat je ouders en leraren e.d. ook niet anders of beter wisten!!  Er is hen ook een bepaald beeld voorgehouden - hoe het moet- en daar hebben zij willens en wetens zo goed mogelijk naar willen leven en jou en mij met die normen en waarden opgevoed. Omdat het zo hoorde en men ‘dacht’ dat het goed was


Is het allemaal verkeerd geweest, zeker niet! Hier leer je ook weer uit en kan je bepaalde dingen zeker meenemen. Ik weet even niet wat, maar het kan 😉

 

Alleen wie ben jij?? Welke identiteit heb jij afgelopen jaren aangenomen? In welke kameleon ben jij verandert omdat het zo hoorde?? 


Als je erover nadenkt, denk je dat niet WTF!!!! 

Wat is ons, maar ook onze ouders, verzorgers, mensen die deel uit maakte van de opvoeding, maar ook grootouders, aangedaan? 

 

Om, als je er sec naar kijkt …ehmmm eigenlijk je leven lang tot iemand anders gekneed te worden, omdat het zo hoort en je geacht wordt je naar dit ‘gegeven’ te voegen. Dit hebben onze ouders en voorouders zekers aangenomen maar onze generatie wordt mondjesmaat wakker en de afgelopen jaren zijn er steeds meer mensen wereldwijd opgestaan en die zeggen...HO EFFE!!!! 

                             

WAAR ZIJN WE NOU EIGENLIJK HELEMAAL MEE BEZIG???  

 

Zijn jullie wel helemaal lekker? Ik ben meer dan dat! Ik heb heel wat te geven, is er meer in de wereld te koop en veel meer te leren dan ik óóit op school heb geleerd. Waarom heb ik niet geleerd hoe het leven echt werkt? Hoe ik tegenslagen kan verwerken, hoe ik met verlies en pijn om moet gaan. Met de liefde -en WAT THE FUCK IS IN GODSNAAM LIEFDE VOOR JEZELF???? Huh…nee joh. Doe ff lekker normaal!

 

Hmmmmmm, we zijn niet voor niets maar 2% van onze hersenen gaan gebruiken! En niet voor niks…dat is bewust zo gecreëerd ☹  MAAR goed nieuws!! De tijd is aangebroken dat we over onze werkelijke capaciteiten mogen gaan beschikken, (welke overigens in elk mens al aanwezig is, we weten alleen niet hoe daarbij te komen).


Elk mens is tot ongekende dingen in staat -en toch weet maar een klein percentage van de wereldbevolking hoe dát moet. De tijd breekt aan dat IEDEREEN toegang krijgt hiertoe en gaat leren hoe je de andere hersencellen gaat gebruiken en ook je hogere zelf kan ontwikkelen en het helderweten en voelen. Om te leren manifesteren ipv overleven zoals de meeste van ons nu al JAREN doen!! 


Hoe gaaf is het dat we ‘het overleven’ zoals bijna iedereen nu doet, straks om te gaan draaien! 

Hoeveel mensen kunnen niet rondkomen, kunnen met moeite de rekeningen betalen (zelfs als je met zn 2tjes werkt) , moeten krom liggen, stress hebben, gaat hun gezondheid achteruit en ongelukkig zijn.

 

Hoeveel mensen lopen er wel niet rond die zichzelf, hun unieke eigen zelf zijn kwijtgeraakt? Dus ongelukkig zijn, zichzelf niet meer voelen, en het idee hebben dat ze bestaan ipv leven en deelnemen aan het leven? Ik kan je zeggen...VEEL!! HEEL VEEL, eng veel zelfs. Dat zie ik ook terug in mijn praktijk wanneer ik mensen help hieruit te Transformeren, om weer terug te komen naar hun diepe zelf en weer contact gaan maken met het leven zelf!

 

Hoeveel oudere mensen bestaan er nu niet die nooit hun eigen leven hebben kunnen ontdekken omdat zij geloofde dat je op een bepaalde manier MOEST leven en hier naar voegden zonder te morren? Zij wisten niet beter...
 
 Je moet in de maat lopen, niet afwijken van de rest en vooral 'normaal' doen. Zijn we niet allemaal opgevoed onder het motto; doe nou maar normaal, dan doe je al gek genoeg! Flikker op -om het even plat te zeggen…(sorry)  Ik haat die zin! Wie bepaald wat normaal is en waarom moet je je net als iedereen gedragen? Waarom niet linksaf gaan als ieder ander rechtsaf gaat. Wie heeft voor mij bepaald dat alleen DAT goed is? 


Ben je het met mij eens? Voel je dit zelf? Ervaar jij het of heb je het zo of gedeeltelijk ervaren??  Zo ja, weet dan dat je hartstikke sensitief bent. Dat je: A. Hoogsensitief HSP bent en B. DAT JE IN EEN MEGA TRANSFORMATIE ZIT!!  En dat dit helemaal geweldig is maar ook rete moeilijk is omdat je nu alle stukken vanzelf gaat tegenkomen en dat is niet makkelijk!

 

Ik weet dit is een hele lap tekst en is het mijn doel hier een bepaalde groep mee te bereiken zodat je weet – je bent niet gek, of raar, of vervelend of whatever. Nee ik feliciteer je dat je beter wilt, meer wilt voor jezelf en je gezin, van de mensen waar je van houdt of zelfs voor iedereen en de aarde! Ik feliciteer je dat je je gaat losmaken van wat je geleerd hebt wat het juiste zou moeten zijn en dat je nu zover bent om …verder te kijken. 

Niet waar het gras groener is...NEE, dit gaat dieper en veel verder dan dat! Dit gaat om GELUK in jezelf, voor jezelf en in liefde voor jezelf en je leven en daardoor zal het leven mooier worden, zal je geluk uitstralen en hopelijk ook andere mensen in je omgeving aansteken met jouw energie en hen aanraken om eens rustig wakker te worden en hen helpen om zich heen te gaan kijken met andere ogen en gevoel. 

 

Ben je in deze fase en je vind het (te) zwaar, neem dan contact met mij op. In mijn praktijk help ik je hier doorheen te komen, om je de weg te wijzen, je in balans te brengen en jou (weer) te laten voelen en weten hoe geweldig je bent en wat je allemaal kan! 

 

2020 en de jaren die volgen staan voor Transformatie, voor ons allemaal en het gaat ons veel GOEDS opleveren. Nu eerst nog door oude stukken heen (worstelen) en straks …ben jij opnieuw geboren! Zeker weten!! 

 

Nou, neem maar even een kopje thee nu en laat deze lap tekst even op je inwerken. Lees hem anders een paar keer door. En wil je hem delen? GRAAG!! Laten we elkaar helpen. Want je weet nooit wie er  in jouw vriendgroep iets moois uit kan halen en het wellicht voor diegene een proces in werking zet. 

 
 

Tekst is door mijzelf, vanuit gevoel geschreven

De energie van verlichting is onderweg

Gechanneld op 27-01-13 

Van tot over mijn oren 

Voel ik jou. 


Created with Sketch.

De regen drupt 

Ik voel het 

gauw 


De lente nadert 

in al zijn pracht 

De schat ontluikend 

diep in het hart. 

Grote vreugde 

zo groot en ver als 

het vuur 

Het raast door het 

licht 

Het komt. 

 

De uuren van 

Vertwijfeling 

Hier op aard 

Zijn nu ver te zoeken 

De dampkring door 

zoekend 

vechtend 

ja, het is daar. 

De energie van verlichting 

de komst na duizenden 

jaar. 

Afgereisd ons te vinden 

U te ontmoeten en verbinden 

Voel de energie en lach 

Ook u bent gevonden 

en straalt in het licht 

zonder zonden. 

 

Van verre reiken zij ons de hand 

in elk land, hoe groot, 

hoe klein. Met of zonder 

veel verstand. 

Zolang er licht schijnt in 

de harten van de mens 

worden zij gevonden 

geraakt en omhelst. 

 

De eeuwen der destructie 

Komen aan hun eind 

Het volk word wakker 

En is sterker dan je nu nog 

denkt.  

De veeleisende, geld en 

machtsbelustend mens komt 

aan hun einde vol kou en 

koelte in hun zelf. 

Wij kunnen 

ze redden. Geef hen het 

licht. Voedt hen met liefde 

en je zal zien, men zwicht. 

Het liefde overwint ons 

allenmaal. Sla uw handen 

Ineen en straal. Zend het 

licht tot over de grenzen 

wij zullen u versterken 

want dit is wat wij wensen. Weemoed 

Je ogen zo groot 

je verdriet ontmand 

Weggeslagen als een golf op 

het strand. 

Created with Sketch.

Je ogen ooit zó stralend en vol 

van leven en energie 

Nu een leeg vat, donker en 

sprankelloos 

 

Nooit meer beter! Denk je. 

Denk nog maar goed. 

Het wordt altijd beter! 

 

Geen geduld meer, 

op, uitgeteld, vergaan. 

Geen puf meer! 

Wanhoop 

Drama 

Duister 

Pijn. 

 

Je hart krimpt in elkaar. 

Ze houdt niet meer van jou 

maar van een ander. 

 

WEEMOED 

 

Zitten kniezen doet je geen goed. 

Pak het leven op , of het leven 

pakt het je af. 

          

Er is altijd hoop, er is altijd liefde! 

Kijk maar in de spiegel en vergeet 

jezelf niet. 

 

Jouw leven heeft waarde, ook al zie je 

dat nu niet. 

 

Ga je drama voorbij 

Veeg je tranen weg. 

 

Kom weer terug, diep in jezelf 

Voel weer hoe je ademt 

Voel weer hoe jij voelt! 

Voel weer de wind door je haren. 

Het heeft zo moeten zijn. 

 

Jouw trein heeft een andere 

Bestemming. 

Weet dat je op elk gewenste halte mag 

uitstappen en vanaf daar de 

wereld weer verder kan verkennen. 

 

Je bent niet dood! 

Je leeft!!! 

 

Besef dit goed. 

 

Aan jou nu de vraag 

Waar kies jij voor? 

 

Kus voor jou op je voorhoofd 

En weet dat ik van jou hou. 

 

Voor altijd!  

Ik. 

 


OPNIEUW  

gechanneld 14-12-2012
                        

De Grooten der Aarde komen 

samen om te spreken over de tijd.

Created with Sketch.

 

Tezamen bespreken zij de toestanden 

en raken het kwijt. 

Terugdraaien kan niet meer. Het is het 

onmogelijkerwijs niet toegestaan. 

 

Vooralsnog zijn de gesteenten niet in verval. 

Ze blijven zitten al worden de gemoederen 

in de val van de mind en het gegeven. 

Ze zijn overgeleverd aan de grillen van 

de angst. 

Geef het niet op om te verspreiden dat 

het licht deze kant op komt.  

 

De hooge heeren zijn niet geprezen. Niet 

ten heldendaad maar ten val. Opgegeven 

en geschreeven hierin het gelach in 

het dal. 

 

Overgeleverd in angst en gevijns. 

Het leven geleefd, de val, het eind. 

 

De hooge heeren hebben besloten dus, 

nu niet meer. Het moet terug. Het 

is niet gelukt. Geen vrees. Geen puf. 

 

Het eind.