DNA Activatie Lightlanguage, wat zijn de mogelijkheden?

Online DNA activatie Lightlanguage, upgrades & pijnappelklier reiniging in een groep via Zoom. Privé alleen op aanvraag.

Gepersonaliseerde ingesproken Lightlanguage DNA activatie & healing. Na intunen op jouw foto ontvang je precies de frequenties welke je op dit moment nodig hebt in Lichttaal. Deze kan je zo vaak beluisteren als je zelf aanvoelt.  

Behandelingen inclusief Lightlanguage healing, in mijn praktijk of op afstand. 

Voor vragen of voor het maken van een afspraak, neem via onderstaande knop contact op. 

Uitleg over Lightlanguage & DNA activatie? Scrol maar naar beneden....

Afspraken of vragen

Wat is Lightlanguage & DNA activatie?


Lightlanguage oftewel Lichttaal in het Nederlands, is een taal die vanuit onze bron oorspronkelijk werd gesproken. Sommigen mensen zeggen dat dit de taal is die o.a in Atlantis werd gesproken. Bij heel veel mensen is er tegenwoordig een bepaalde 'herkenning' voelbaar wanneer ze Lichttaal horen. Er zijn honderden en misschien wel duizenden soorten Lichttaal net als dat er vele verschillende gewone talen zijn op aarde. 

 Je ziel begrijpt in ieder geval precies wat er gezegd wordt.  

Met lichttaal zend je een bepaalde vibratie, ofwel frequentie uit, die tot aan jouw cellen en tot aan jouw DNA doordringen waardoor heling, activatie van DNA en processen aangezet worden die nodig zijn. 

Zoals vele weten zitten we op dit moment in een overgangsfase. En zijn we aan het shiften van een hoofd, macht, denk, materialistisch en angst tijdperk naar een tijdperk van het hart, liefde, saamhorigheid & gezondheid. 

Vele mensen op aarde zijn hun bewustzijn aan het verhogen en krijgen in de gaten dat dingen anders zijn dan ze afhankelijk voor waarheid hadden aangenomen en gaan steeds meer luisteren naar hun gevoel, naar het hart. Ook zijn vele van hen, vooral Hooggevoelige (HSP), Nieuwetijdskinderen & volwassenen, Sterren (Indigo) kinderen en Lichtwerkers

 aan het switchen van 2 naar 12 strengen DNA*
 
Met Lichttaal maakt Natascha contact met jouw ziel, met jouw bron en met jouw DNA en activeer dié delen die nog slapen (bijv junk DNA) of welke geheeld mogen worden. Lichttaal wordt ook ingezet  tijdens behandelingen waardoor heling, bewustwording en transformatie, sneller gaat!! Ook kan je er voor kiezen een persoonlijke DNA Lightlanguage boodschap op maat te ontvangen welke volledig is afgestemd op jou en op wat je nodig hebt. Allerlei activaties kunnen voelbaar zijn in je lichaam maar ook in je leven! * voor meer info over activatie van 2 naar 12 strengen DNA: https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/spiritueel/65741-dna-activatie-12-strengen-dna-activatie-en-upgrade.html