Over mij

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Daar weet 
Natascha alles van.

Net als iedereen is Natascha ook onderweg de nodige hobbels tegengekomen en is haar weg lang, traumatisch, eenzaam en donker geweest. Natuurlijk heeft ze ook mooie momenten beleefd, laten we wel zijn! Dit positieve had wel te maken met haar eigen doorzettingsvermogen, de wil en de kracht om iets moois van haar leven te maken, ongeacht wat er gaande was. Dit was niet gemakkelijk en dank zij haar leven aan dit stukje licht die Natascha elke keer ergens in zichzelf kon vinden. 

Op haar levensreis heeft ze ontzettend veel geleerd en zou zij, al zou ze het nu meteen mogen veranderen, of gebeurtenissen mogen uitgummen, dit niet doen. Want hierdoor is Natascha uiteindelijk WEL de persoon geworden die zij nu is en kan ze dingen doen, inzien, voelen, delen, leren en helpen, juist omdat ze dit allemaal heeft doorstaan. En heeft zij hierdoor deze weg kunnen inslaan waar zij SUPER TROTS op is!! 

Natascha heeft aan zichzelf kunnen bewijzen dat ondanks haar heftige en pittige leven, ze er écht iets heel goeds en positiefs van gemaakt heeft en dat ze volmondig kan zeggen en voelen dat zij GELUKKIG is! 

Dit is ook waarom Natascha andere mensen wilt helpen! Hen  met liefde te helpen hetzelfde doel te bereiken: "Gelukkig zijn".  Dat ondanks alles wat er op je pad komt, dit echt mogelijk is.

Natascha haar klanten profiteren als het ware van haar jarenlange ervaringen en ontberingen. En  daarom leveren haar diensten dus ook écht resultaat op!! Je leven ZAL Transformeren!

*Expert en overlevings- ervaringsdeskundige op het gebied van: 

- Incest
- Psychische mishandeling
- Lichamelijke mishandeling
- Seksueel misbruik/verkrachting
- Eetstoornis (tijdens jeugd)
- Zelfmoordgedachten
- Zelf pijniging
- Narcistisch misbruik  
- Depressie / burn-out
- Financiële crisis /schulden
- HSP : hooggevoeligheid
- ADHD
- Hechtingsproblematiek
- Bindings- verlatingsangst
- Onzekerheid / Zelfvertrouwen
- Relatie problemen / Scheiding
- Spirituele / Paranormale  verschijningen en begaafdheid
- Demonen, geesten
- Spreken van Lightlanguage (Lichttaal) & het activeren DNA
- The Great Awakening
- 3D naar 5D
etc...

Voor haar eigen genezing heeft Natascha veel ervaring met: Kambo, Ayahuasca, Daime, Meditatie, Voeding