Mijn missie

Mijn missie is om tienduizenden, honderdduizenden en wellicht miljoenen mensen wereldwijd te helpen Transformeren naar een Gezond, Vrij en Gelukkig leven.  

Dit wil ik gaan doen door wereldwijd Health Parken op te gaan zetten waar mensen naartoe kunnen komen om op welke manier dan ook te helen. Door middel van bijvoorbeeld:

-Plant medicijnen zoals Ayahuasca & Kambo
-Orthomoleculaire en Bloesem medicijnen
-Meditatie
-Helende (muziek) frequenties
-Spiritueel en Alternatief therapeuten
-Sjamanen
-Yoga
-Muziek
-Dans & Beweging
-Massage
-Reiniging (Detox)
-Gezonde voeding
-Creatieve therapie enzovoorts... 

Iedereen die naar één van de Health parken komt zal een op maat gesneden programma krijgen, na een gedegen intake. 

De bedoeling is om Health Parken te starten in:
*Nederland
*Brazilië, Ilhabela  
*Spanje -en nog 5 andere landen, waarvan ik nog niet weet waar. Dit zal na verloop van tijd duidelijk gaan worden.

Deze parken kan ik natuurlijk nooit in mijn uppie opzetten en zal dit samen met een fantastisch team worden opgezet. Met mensen waar ik een hele diepe, liefdevolle vertrouwens band en vriendschap mee heb. En het mooie is...deze mensen zijn afgelopen jaren al in mijn leven verschenen - én weet ik dat vele nog zullen verschijnen wanneer de tijd rijp is. 

Deze missie is natuurlijk niet zomaar ontstaan en voel ik dat het een HOGERE opdracht is voor mij die ik moet uitvoeren, daarom heb ik er alle vertrouwen in dat ALLE benodigde middelen (want deze missie gaat een hoop geld kosten) er tegen die tijd allemaal zullen zijn. 

Wil je mijn werk of mijn missie steunen, dan waardeer ik dit ontzettend en ben je zeer dankbaar! Elke donatie is welkom. 

www.paypal.me/Nstathi  (zie donatie knop)

Bedankt! 
Liefs, Natascha Stathi